A régi múlttal rendelkező Vécsey Pincében alapítottuk meg borászatunkat azzal a céllal, hogy megmutassuk a solti szőlőhegy adottságait.
A szőlő és bor iránti tisztelet Apáink, Nagyapáink öröksége, mely gyerekkorunk óta hatással volt ránk. A Vécsey pince felújítása során jött az ötlet, hogy milyen jó lenne rendezvényeken kívül, az eredeti funkcióját is újra életre kelteni a pincének.
A terv megvalósításában két régi jó barát fogott össze és alapítottuk meg a borászatunkat 2020-ban. Az alapanyag minőségét tartjuk a legfontosabbnak, ezért visszafogjuk a terméshozamot és minimalizáljuk a vegyszerhasználatot a szőlőültetvényünkön.
A kézi szürettel és kíméletes feldolgozással próbáljuk kinyerni a legjobb minőségű alapanyagot, hogy a reduktív eljárással a lehető legfrissebb, leggyümölcsösebb végeredményt érjük el.
Filozófiája: Jó bort csak kiváló minőségű szőlőből lehet készíteni.